www.e-bioasli.com 
 
KAZA & RAHIM DUTA BIO ASLI

 

Testimoni Pengguna VCO-31

 
     

Pengguna 1 :  (Minta nama dirahsiakan) : Bujang kahwin Janda;  Sepang.
" Saya ditakdirkan baru bertemu jodoh (2005) dengan seorang janda. Dalam setiap perhubungan suami isteri, saya sentiasa tewas sebelum isteri menamatkan pusingan pertama. Kini dengan VCO Power 31 Bio-Asli (For Men) saya mampu mengatasinya dengan 3 pusingan berbalas 1. Sehingga kini saya belum pernah tewas lagi."

Pengguna 2 : (Minta nama dirahsiakan) Status : Sudah berkahwin 12 tahun
" Huuh............dia terpaksa minta 'adjourn' (waktu rehat) sebelum saya menamatkan perlumbaan."

Pengguna 3 : Dari Kuala Lumpur memaklumkan melalui sms
" Marvelous....!. I scored 3-1 last night. Syukur saya bertemu VCO Power 31 Bio-Asli  (For Men) "

Pengguna 4 : Guru dari Kuala Selangor.
" Wow........! sampai saya tersandar kedinding....hebat habis ".

Pengguna 5 : Juruteknik dari Kuala Lumpur
" Isteri saya selalu pesan .......Bang......jangan lupa minyak Power Rangers." (VCO Power 31 Bio-Asli (For Men)

Pengguna 6 : Paramugari dari Subang Jaya (melalui e-mail)
" I always have wonderful Sunday.......dia seakan tidak mahu mendarat . Terima kasih VCO Power 31 Bio-Asli .

Pengguna 7 : Penyelia Tapak dari Puchong
Heeei.....Beb..!..aku  berjaya merentas 3 lautan tanpa henti...lah.............Syabas VCO Power 31 Bio-Asli (For Men)

Pengguna 8 :  Jurutera dari Port Dickson
" Betul-betul Power...... berasap....! " (beliau terus memesan 10 botol lagi untuk diperkenalkan pada kawan-kawan.)

Pengguna 9 : Pekerja am Negeri Sembilan
Saya tak pernah cuba, tapi saya bagi kawan saya try. Dia kata memang betul-betul power. Dia dapat bersama isterinya selama lebih 2 jam!! Sekarang dah ramai order..nanti saya bank in duit ok. Saya nak order 10 botol.

Pengguna 10 : Jururawat Kuala Lumpur
Saya baru berkahwin dan merasa ada yang tidak kena dengan suami saya. Dia terlalu cepat 'kalah'. Tak sampai 10 minit hubungan kami. Sehingga saya diperkenalkan VCO31 oleh seorang rakan. Alhamdullilah..rupanya rumah tangga memang nikmat. Thanks.

Pengguna 11 : kakitangan awam Sabah
Ingatkan gambir jer power...VCO31 pun power juga!!! Tahniah kerana menghasilkan produk setaraf gambir!! Malah tidak kebas pun macam gambir. Baguih!


Mengapa VCO31 menjadi pilihan setiap pasangan di Malaysia?

Kajian Menunjukkan… 70% Dari Para Suami Gagal Memuaskan Isteri Mereka (Klimaks Tak Sampai) Ketika Melakukan Hubungan Seksual !

Haah!… ANDA mungkin salah seorang daripadanya dan jika ya… apakah yang boleh anda lakukan bagi menyelesaikannya ?

Tahukah Anda Apakah Kesannya Jika Isteri Tidak Mendapat Kepuasan Yang Secukupnya… ?
Sebelum anda fikir anda dah cukup POWER anda perlu tahu bahawa…
Kebanyakan wanita terpaksa akur dengan keadaan ini. Apa boleh buat… Hanya suami mereka sahaja yang mampu merubah keadaan ini!

Hasil Kajian dan Tinjauan Yang Menggemparkan Ini Menyatakan:

Lebih 70% isteri mengatakan mereka TIDAK PERNAH mencapai puncak orgasme/klimaks semasa melakukan hubungan seksual dengan suami mereka.

Lebih 43% wanita mengalami efek daripada ketidakpuasan seks

Dianggarkan 1/3 lelaki di bawah umur 25 tahun memiliki masalah ejakulasi/pancutan terlalu awal.

4% dari golongan suami mengalami ejakulasi/pancutan dalam tempoh satu minit penetrasi, 75% pula mengalami ejakulasi/pancutan setelah penetrasi selama dua minit


ANDA mengalami gejala ini....

ANDA buntu memikirkannya...

ANDA malu dan segan.

ANDA tidak sanggup lagi alaminya...

ANDA mahu penyelesaian segera...

Bagaimana VCO-31 Power Oil for Men dapat membantu anda?
Apakah khasiat dan kepentingan VCO-31 ini?

- Ia dapat menjadikan suami atau lelaki bertahan lama semasa melakukan hubungan sex.

- Isteri akan mendapat layanan dan servis yang lebih lama.

- Isteri boleh mencapai paling kurang 3 kali klimaks dan lebih dan lebih lagi.

- Melengahkan pengeluaran mani.

- Anda dapat mengawal  pengeluaran mani dan melepaskannya pada masa yang anda inginkan.

- Sangat sesuai bagi mereka yang mahu membina hubungan sexual  suami isteri yang lebih lama.

- Juga sangat sesuai bagi mereka yang menghadapi masalah ejakulasi pramatang.

- Dan sesuai bagi mereka yang gagal mengawal pengeluaran mani awal.


Bagaimana menggunakan VCO-31 Power Oil for Men ini?

Gunakan cuma tiga ke empat titik sahaja sekali pakai. 
Sapukan pada bahagian 'leher dan kepala' kemaluan lelaki (sekeliling). 
Setelah itu tunggu sehingga 2jam untuk VCO31 berkesan sepenuhnya. 
Sebaiknya dipakai selepas mandi petang. 

Ia suci/halal dan tidak berminyak. Ia meresap jauh ke dalam saraf tanpa menimbulkan kesan sampingan. Selamat dan halal digunakan. Boleh digunakan berulang kali dan tiada pantang larang. Semoga bahagia.

Ada kesan sampingan? TIDAK

Kebas? TIDAK

Halal? YA

Campuran kimia? TIDAK

Anda tidak perlu risau mengenai keberkesanan produk ini. Jika anda tidak yakin, saya berikan anda jaminan 30 hari wang dikembalikan jika anda tidak dapat bertahan lebih lama daripada biasa.





Tanya diri anda jika anda lelaki...."Berapa Lama Anda Ingin Bertahan?"
Tanya diri anda juga jikalau anda wanita..."Adakah anda mahu klimaks berganda???"



Tunggu Dulu...!!!
Jika anda beli sekarang anda akan mendapat akses percuma untuk download
5 ebook panduan sexual

Ebook Kamasutra Anne Hoopers.

Ebook Kamasutra

Ebook Tantric Sex

Ebook Ultimate Ejaculation Mastery

Ebook Female Orgasms
Kesemua ebook ini adalah percuma untuk anda download. Tahukah anda kesemua ebook ini berharga ratusan dollar di pasaran eropah. FREE review untuk download. Sila isi alamat email sah anda di ruangan bawah? 

     
 
Jadi apa yang anda fikirkan lagi?
Beli sekarang? atau tunggu lagi tahun hadapan?
Ingat, Hak isteri untuk mendapat nafkah batin secukupnya.... Apa kepuasan yang isteri dapat jika anda cuma dapat layan isteri anda sekitar
5 minit?????



Buy Now...!!!


 

Ada persoalan atau perlu keterangan lanjut , kami sedia membantu

 

Hubungi Kami

 019-956 8869, 019-930 8869   (En.Najib)  seluruh Malaysia
   
Kami menghantar ke Seluruh Malaysia dengan POS Malaysia. Pos Laju Free Delivery.    
 

 
 
 
 
       Produk VCO-31
Untuk masalah ejakulasi pra-matang @ masalah pancut mani awal.

Jika anda ragu-ragu dan merasakan pelaburan/harga RM60 adalah terlalu mahal untuk produk yang anda belum yakin kehebatannya....saya ada menyediakan sample percubaan produk 5ml/botol VCO Brutal Power for men. Sila sms saya 019-9568869 untuk pembelian sample RM30 ini.


 
   
  
berminat menjadi agen bio-asli?
www.bio-asli.com/daftar.asp?id=zulrisam
Jana pendapatan sampingan tanpa perlu maintain belian bulanan, tentukan sendiri untung runcit anda.
Sebarang pertanyaan sila hubungi saya 019-9568869 (Najib Yazid)
 
  www.e-bioasli.com